b.okulumuzun bugunu

Okulumuzun Bugünü

Bir lise değil “erken üniversite”

1773’ten bu yana teknik eğitimin kalesi olan İstanbul Teknik Üniversitesi bir ilke imza atıyor. Ülkemizdeki kalifiye ara eleman ihtiyacından hareketle İTÜ geleneğinden damıttığı bilgi ve deneyim birikimini okulumuza aktarıyor.

İTÜ MTAL, küresel düzeyde yabancı dil hazırlık ve mesleki teknik İngilizce eğitimi, laboratuvarlarla ve son teknolojiyle desteklenmiş, uygulamalı öğrenme olanakları ile nitelikli bir eğitim için kolları sıvıyor.

Hazırlık sınıfıyla birlikte toplam 5 yıllık öğrenme yolculuğu

İTÜ’lü akademisyenlerin destekleriyle gerçekleşen dersler, okul öğrencilerine lise çağında üniversiteli olma deneyimi sunuyor. İTÜ MTAL, dünyanın ve ülkemizin nitelikli eleman ihtiyacına cevap vermek için öğrencileri potansiyellerini gerçekleştirmeye çağırıyor.

Teori ve uygulamanın iç içe geçtiği bu beş yılda öğrenciler alanlarında özgün bir kimlik kazanırken, yeteneklerini de geliştiriyor.

• laboratories040
  • laboratories018